Om O.Bodins Maskin AB

O.Bodins Maskin AB grundades av Ove Bodin, uppfinnare av bland annat det mönsterskyddade C-rörs aggregatet. Företaget köptes 1992 av Bertil Larsson och har under våren 2010 slutfört ett generationsskifte där nu Linda Svensson är VD och driver verksamheten tillsammans med Mikaela Gustafsson.

Vår affärsidé är tillverkning och försäljning av integrerade gaffelspridning- och sidoförskjutningsaggregat till samtliga på marknaden förekommande truckmodeller. Vi tillverkar och säljer också en flaktruck i "Bodins" utförande.

Vi utför även monteringsarbeten och specialprojekt såsom t.ex. aggregat för rundgodshantering, aggregat med teleskoperande gafflar,  siktförbättringar genom den välkända bodinsslangdragningen, mastkapningar och reparationsarbeten.

Vi åtar oss också legoarbeten i vår vattenskärningsmaskin. Har Ni några frågor eller funderingar kring våra produkter, tveka inte att höra av Er till oss! 

Kontaktuppgifter hittar ni här.

Samma maskin före (till vänster) och efter (till höger) som vi har arbetat med, skillnaden i synlighet är ganska tydlig!

Lustenrustvägen 2 | 696 33 Askersund

Tel: +46 (0)583-340 50 | E-post: info@bodinsmaskin.se